Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Cafe Biografen, Brandts Klædefabrik
Brandts Passage 39-41, 5000 Odense C, tlf. 6613 1616, info@cafebio.dk. Biograf. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.17. Inspiceret den 09-03-2003 af Jesper R. Hansen.
Beskrivelse: Hyggelig gammel biograf og café med god mad. Kun den minste biografsal, 3, er tilgængelig.
Parkering: Klasse 5. To klasse 5 båse på p-plads ved Pantheonsgade. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 4. Først en dobbeltdør, så et let stigende men stort (min. 150 cm * 150 cm) mellemareal, og så en dobbeltdør igen. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 1. Seks høje trin til hver af de to store sale: sal 1 og sal 2. Til den mindste sal, 3, er der niveaufri adgang til første række. I sal 2 (og formentlig også sal 1) kommer man fra trappen op til en af de øverste rækker, hvorfra der er godt udsyn, såvel fra et af sæderne som fra sin egen kørestol. Der er vist nok niveaufri adgang (eller noget der ligner) til sal 1 og 2 gennem disses udgange, men man skal så ledsages af personalet, og adgangen er udefra og til første række lige under lærredet. Ikke-ryger området af caféen er hævet op på en platform, hvortil der er to høje trin. Antal elevatorer: 0.
Toiletter: Klasse 2. Man kan komme ind i forrummet og holde med fronten af kørestolen inde i toiletrummet, men døren (67 cm bred) kan ikke lukkes bag en.
Indretning: Klasse 2. Billetdisken er 90 cm høj, bardisken 120 cm. God bar langs vinduerne i 90 cm høje, som man kan læne sig op ad. Gode borde med hjørneben, men bordene er ret smalle, så man ikke kan få hjulene med ind under dem. Frihøje under borde 65 cm.
Kørestolspladser: Klasse 5. I sal 3 er der er en kørestolsplads, men på første række, og der er høje trin op til de øvrige rækker. Første række er lige under lærredet, og almindelige folk undgår derfor denne række, så jeg kunne lige så godt have givet klasse 1 til kørestolspladsen. Men den er der. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 1.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark