Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Aarhus Rådhus
Rådhuspladsen, 8000 Århus C, tlf. 89402400. Kommune. Åbningstider: man-fre kl. 17-18, lør er der vielser. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.00. Gratis adgang for hjælpere. Inspiceret den 25-03-2003 af Carsten2.
Beskrivelse: Stort kommunal administrationsbygning. Ofte udstillinger og offentlige møder.
Vurdering: De ansatte er meget imødekommende. God atmosfære.
Parkering: Klasse 1. Ikke særlig brugbar, da parkerings pladsen kun er 2 meter bred og op til 7 meter lang. Der er mulighed for at bruge kørebanen til udstgning og parkering.
Adgang: Klasse 3. Indgangsdøren er 98 cm bred, der er ikke noget trin, men døren skal åbnes manuelt. Der er rampe til dørene, den har en stigning på 20:100 og med en bredde på 94 cm. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Der er faste ramper indstalleret til klasse 3 elevator. Der er adgang til byrådsmøder på 1. sal via løse ramper. Antal elevatorer: 3.
Toiletter: Klasse 4. Døren er 75 cm bred. Frit plant område på 120 cm, ved hver side af toilettet. Håndvasken kan betjenes fra toilettet. Armstøtter på hver side af toilettet. Toilettet er 41 cm højt og håndvasken er 81 cm høj. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 4. Masser af plads over alt, men delvis indbygget og løse ramper. Skranken er 110 cm høj.
Kørestolspladser: Klasse 5. Til byrådsmøder, fordrag osv. bliver der sat stole op, ellers er der også plads til at stå omkring kørestolene. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 5.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark