Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Radisson SAS H.C. Andersen Hotel
Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C, tlf. 66 14 78 00, hcandersen@radissonsas.com. Hotel. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.57. Inspiceret den 30-03-2003 af Eva Glistrup.
Beskrivelse: Hotel, restaurant og bar. Konference- og selskabslokaler. Alt med god tilgængelighed. 3 handicapværelser, jeg boede på 411, de andre er angiveligt magen til .
Vurdering: Lækkert men dyrt hotel i centrum af det gamle Odense, et område som det desværre er meget vanskeligt at færdes i, da det hele er plastret til med dumme brosten.
Parkering: Klasse 1. Der er parkeringsplads bag hotellet, 2 handicappladser uden afmærkning til siderne. Der er et par hundrede m til indgangen ad ujævn belægning af chausseesten.
Adgang: Klasse 5. Chausseesten foran indgangen, automatiske døre.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Til alle etager er der meget stor elevator (240 x 140 cm). God håndliste, eneste ulempe er at alarmknappen sidder for højt (124 cm). Antal elevatorer: 3.
Toiletter: Klasse 4. Handicaptoiletter i stueetage og i underetage. Begge med wc i god højde (48 cm), 2 armstøtter og man kan godt nå vask fra wc. Begge har pæn vendedameter (120 cm). Toilettet i stueetagen er størst, men der åbner dør indad. I underetagen åbner dør udad. Begge toiletter har pæn plads ved siden af wc (80 cm), i stueetagen på højre side, i underetage på venstre side. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 5. Hotellet er generelt egnet, men bordene i restauranten har kun frihøjde på 63 cm.
Kørestolspladser: Klasse 5. Mødelokaler har løse stole. Der er mange forskellige lokaler, så antallet af kørestolspladser er tilfældigt valgt. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 30.
Bad: Klasse 4. Der er 3 handicapværelser med gode badeværelser. Stor vendediameter (150 cm). Stort, godt bruseområde med håndbruser. Løs badestol i god højde (50 cm), men med faste armlæn. Wc med god plads ved siden (1 m), god højde (48 cm), 2 armstøtter og man kan godt nå vask fra wc. Antal klasse fem til tre bade: 3.
Værelse med seng: Klasse 3. 3 store handicapværelser med masser af plads. Dobbeltseng i god højde (50 cm), det største problem er, at der er faste sengeborde, som ikke kan flyttes væk. Der er også en enkeltseng op ad væggen uden sengebord, men den er lidt smal og kun 45 cm høj. Sengene kan ikke skilles eller flyttes og der er ingen fri plads under sengene. Antal klasse fem til tre værelser: 3.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark