Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Børnekulturhuset Fyrtøjet
Hans Jensens Stræde 21, 5000 Odense C, tlf. 66 14 44 11, info@fyrtoejet.com. Seværdighed. Tilgængelighedsgennemsnit: 2.80. Inspiceret den 29-03-2003 af Eva Glistrup.
Vurdering: Et hus fuldt af oplevelser for mindre og halvstore børn, det hele bygget over H.C. Andersens eventyr. Se også Café Fyrtøjet.
Parkering: Klasse 1. Området er vanskeligt at færdes i pga. brosten.
Adgang: Klasse 5.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Meget stor elevator med plads til 2 store kørestole, men knapperne sidder for højt - 136 cm. Det kræver personale med nøgle at komme i underetagen. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 3. Handicaptoilet i stueetagen med lidt smal døråbning (74 cm), 2 armstøtter, lavt wc (43 cm), pæn vendediameter (120 cm), pæn fri plads ved siden af wc (80 cm).
Indretning: Klasse 2. Det meste af huset er tilgængeligt. Men i Tommelises verden er passagerne for smalle, prøv at få hjælp til at skubbe til pynten. Fortællerummet er bygget op som et amfiteater uden plads til kørestolsbrugere, eneste muligheder er at sidde sidelæns på en smal balkon allerøverst eller at sidde på gulvet ved siden af scenen, hvor man ser det hele skråt bagfra (tilføjelse 2006: der er muligvis lavet en kørestolsplads på balkonen).

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark