Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Voxhall
Vester Allé 15, 8000 Århus C, tlf. 87 30 97 98, voxhall@voxhall.dk. Musiksted. Åbningstider: 1000-1600 kan altid prøve at ringe,der er for det meste nogle på kontoret!. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.60. Gratis adgang for hjælpere. Inspiceret den 29-04-2003 af Carsten2.
Beskrivelse: Venligt og imødekommende spillested.
Vurdering: Rigtig fedt sted! Kanon atmosføre, et sted for alle. Standard priser, sammenlignet med cafe priser!
Parkering: Klasse 4. Foran hovedbiblioteket. Der er dog også mulighed for at holde foran Voxhall. Måske en god ide, at spørge om lov først, men ikke nødvendigt! Antal klasse fem og fire båse: 1.
Adgang: Klasse 5. Dørbedde på 167 cm. Rigtig god plads. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. Stor entré. God plads på begge sider af baren. Mulighed for at komme helt frem til scenen. Ikke adgang til 1.sal.
Toiletter: Klasse 4. Toilettet et smalt, en elektrisk kørestol på 115cm lang, kan lige vende rundt! Gangen ud til toilettet er smal og der er 7meter der hen. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 5. Forskelligt alt efter hvem der spiller el. form for arrangement. Indtryk af, at der altid er god plads til at komme rundt. Både til scene og bar.Skranken er 124 cm og baren 120 cm høj.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark