Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Restauranterne på Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2, 5800 Nyborg, tlf. 65 31 31 31, nyborgstrand@nyborgstrand.dk. Restaurant. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.40. Inspiceret den 21-06-2001 af Eva Glistrup.
Beskrivelse: De to restauranter på Nyborg Strand kan bruges af alle, også selv om man ikke bor på hotellet. Der er en fin og dyr restaurant med højt til loftet og udsigt over Storebælt. Jeg foretrækker den mindre bistro, hvor man får højreb med salatbord til 120 kr. I bistroen er bordbestilling nødvendig.
Parkering: Klasse 5. Lige uden for er der 2 handicapbåse, den bageste er egnet til kassebil, den forreste til personbil. Herudover stor parkeringsplads. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 5. Niveaufri med automatiske døre. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 5.
Toiletter: Klasse 4. Ved receptionen er der et meget stort handicaptoilet. Bred dør, stor vendediameter (over 200 cm), men pga. et skab er der kun 70 cm fri plads ved siden af wc. Wc har god højde og man kan nå håndvasken fra wc, 1 armstøtte på samme side af wc som den frie plads. Der er vistnok et handicaptoilet mere et andet sted på hotellet. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 3. Den fine restaurant har virkelig god plads mellem bordene, men kun 63 cm frihøjde under bordene. Bistroen har gode borde, men lidt mindre plads.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark