Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Den Gamle By - Købstadsmuseum.
Viborgvej 2, 8000 Århus C, tlf. 86 12 31 88, webmaster@dengamleby.dk. Museum. Åbningstider: varierer i løbet af sæsonen. Se venligst på hjemmesiden.. Tilgængelighedsgennemsnit: 2.00. Inspiceret den 01-06-2006 af Steen Leif Jørgensen.
Beskrivelse: Museet består af gamle bygninger fra tidligere århundreder i smalle gader med toppede brosten. Meget smukt og hyggeligt, men vanskeligt tilgængeligt for kørestolsbrugere og andre gangbesværede. Flere oplysninger findes på museets hjemmeside under "tilgængelighed".
Parkering: Klasse 3.
Adgang: Klasse 1. Der er trappetrin til næsten alle huse, der er mulighed for at låne ramper ved henvendelse til personalet.
Indre niveauforskelle: Klasse 1. Antal elevatorer: 0.
Toiletter: Klasse 4. Handicap toilet ved "Torvet". Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 1. Museum med gamle huse og bymiljøer. Gaderne i Den gamle by er toppede brosten. og man får en gevaldig rystetur i kørestol.

Kommentarer
Jan Sørensen (05-07-2017): Besøg juli 2017. Intet på hjemmeside om, at man kan låne ramper til husene. Man kan komme ned fra indgangen til 1974 husene ved at bruge Have ejendom til højre for indgang. SÅ Undgås de topped brosten bl. A. I Vestergade. Handicapegnet toilet på 1, sal i Aarhus Fortæller (elevator). .

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark