Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Årup Fritidscenter
Ormehøjvej 4, 5560 Aarup, tlf. 64433555. Hal. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.00. Inspiceret den 17-04-2004 af Gitte Lund Nielsen.
Parkering: Klasse 5. Der er afmærkede p-pladser i imiddelbar nærhed af hovedindgang samt indgang for sportsudøvere. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 5. Der er tunge døre ved både hovedindgang og indgang for idrætsudøvere. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. Der er niveaufri adgang til hal1 til tilskuerområde men ikke til selve hallen til hal 2 er der ikke niveauforskelle hverken til tilskuerplads eller for sportsudøvelse.I hal 1 mangler angang til halområdet samt en ordentlig tilskuerplads ider der er opsat et hegn som desværre er placeret lige i øjenhøjde på en bruger i manuelstol. der er rampe fra tilskuerplads og ned til halområder med den overholder ikke gældende anbefalede mål for hældninger.
Toiletter: Klasse 4. Der er desværre pudslebord i rummet som hvis det ikke er slået op optar for meget af fripladsen.Der er ikke mulighed for bad. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 5. Der er et fint caferiteria som sagtens kan benyttes dog står bordene lidt tæt hvis der også flyder med idrætstasker.
Kørestolspladser: Klasse 3. Der er kun dårlig udsyn i hal 1 idet man skal sidde helt fremme i trappenedgangen med fare for at ryge ud over hvis man vil sikre sig mod at der står andre foran en og optar udsynet.I hal 2 risikrere man at få en boldt i hovedet idet der ingen afskærmninger er.
Bad: Klasse 1. Der er så vidt undertegnede ved ingen muligheder for badefaciliteter for kørestolsbrugere.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark