Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Årup Bibliotek
Bredgade 73-75, 5560 Aarup. Bibliotek. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.40. Inspiceret den 17-04-2004 af Gitte Lund Nielsen.
Parkering: Klasse 3. Der er en stor offentlig p-plads over for hovedindgangen dog er der ikke nogle egentligt afmærkede invalidevognspladser. Det er der dog bag bygningen men der er en meget stejl op/nedkørsel til denne som kun kan forceres men motordrevet kørestol eller crosser,dette er kommunen dog i øjeblikket ved at kigge på om kan ændres.
Adgang: Klasse 3. Der er niveaufri indgang med automatiske dører Man kommer ind i hall med ok handicaptoilet og skranke i hallen derfra skal man med trappeelevator op til bog og musikudlån samt pc-ere og læsesal denne er svær at komme til at betjæne da døren åbner ud og man skal kunne flytte sig hurtigt efter tryk på betjæningsknappen. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Der er hele 3 niveauer det første er indgang med skranke og adgang til toiletDE Det andet er læsesal og musik /video udlån Det tredie er pc mulighed og bogudlån. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 4. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 4. Der kan godt være lidt forhindringer på turen rundt i biblioteket i form af plancer bogkasser og flytbare reoler som nogle gange kan stå for tæt Desuden er biblioteket ofte vært ved forskellige former for udstillinger som også kan udgøre en forhindring.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark