Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Årup Biograf og Kulturhus
Bredgade 73-75, 5560 Aarup. Biograf. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.00. Inspiceret den 17-04-2004 af Gitte Lund Nielsen.
Parkering: Klasse 3. Se under registrering af Biblioteker Der er Stort p- plads område overfor bygningen dog ingen afmærkede Invalidevognspladser Der er afmærket invalidevognsp plads bag bygningen denne er dog svær at benytte da der kun er adgang via ekstremt stejl rampe.
Adgang: Klasse 3. Man kommer ind i en hall med adgang via hovedgaden og automat døre I hallen er der Billetsalg samt salg af lidt slik og sodvand samt en kaffeautomat Fra billetsalget skal man med en trappelift som ikke kan betjænes af den handicappede selv og man spærrer hele indgangen og vækker dermed ubehageligt meget opsigt.Man kan ikke sidde godt nogle steder i biografen ,Man kan til nøds sidde ud for bageste række på gulvet eller hvis man er i stand til at forflytte sig over på et almindeligt sæde kan det lige gå men der skal så være en som kan flytte stolen under filmen/forestillingen da stolen ikke kan blive stående.Man skal ud af samme trappelift som man kom ind ad både i evt. pauser og ved indkøb eller toiletbesøg hvilket betyder at en meget stejl hældning skal forceres også ved forestillingens /filmens slutning. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Se ovenfor. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 4. Håndvasken kan ikke nås siddende på toilettet. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 4.
Kørestolspladser: Klasse 1. Der er ikke nogle egentlige kørestolspladser egentligt vil jeg betegne den som uegnet for kørestolsbrugere.

Kommentarer
Gitte Lund Nielsen (18-04-2004): Stedet bruges også til foredrag /koncerter/teaterfremførelser.
Henrich Svendsen (24-04-2009): Stedet er ikke blevet inspiceret siden renovering for 3 år siden. Der er i dag udmærkede handicappladser og ingen indre niveauforskelle - desuden hedder huset Industrien.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark