Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Aarhus Teater
Teatergaden, 8000 Århus C, tlf. 89 33 23 00, info@aarhusteater.dk. Teater. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.17. Gratis adgang for hjælpere. Inspiceret den 11-08-2009 af Carsten2.
Beskrivelse: Danmarks største landsdelsscene med 5 scener. Bygget i jugendstil og indviet i år 1900. Ligger lige over for domkirken.
Parkering: Klasse 5. Kantstensparkeringspladser til invalidebiler overfor hovedindgang. Plads til 4 biler. Det er ikke separate p-pladser, så formelt ikke klasse 5. Antal klasse fem og fire båse: 4.
Adgang: Klasse 4. Niveaufri indgang til billetsalg, men adgangen besværliggøres af dørsluse med tunge døre. Indgang for kørestolsbrugere til Store Scene er gennem vagtmesterindgangen i Skolegade. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Fra sideindgangen skal man med godselevatoren til Store Scene. Velfungerende elevator og god plads, når man skal ind og ud. Dørene ind til stor scene er kun 75 cm, og der er et lille trin, som kan gøre det lidt besværligt at komme ind. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 4. Der er handicaptoiletter på alle etager. På 1. balkon (stor scene) er der lidt snævert ved toiletterne. Antal klasse fem og fire toiletter: 6.
Indretning: Klasse 4. Det er et gammelt fredet hus, og det afspejler sig i indretningen. Overdådigt udsmyket og indrettet teater. Store oplevelser venter.
Kørestolspladser: Klasse 4. Stor scene: Ifølge vagtmester er der fire pladser. Man kan se tre. To pladser i kategori 4 og en plads i kategori 2. Lille scene: Her afhænger det helt af sceneopbygningen - ring og forhør dig! Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 4.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark