Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Cinemaxx
M.P.Bruunsgade 25, 8000 Århus C, tlf. 70 12 01 01, aarhus@cinemaxx.dk. Biograf. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.67. Inspiceret den 08-09-2004 af Steen Leif Jørgensen.
Parkering: Klasse 5. De 2 klasse 5 p-pladser er i Værkmestergade. 2 p-pladser på hver etage i p-kælder, men der kan kun komme biler under 2,05 i højden ind i p-kælderen. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 4. . Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Man skal tage elevatoren op til 6. etage, til venstre gennem restauranten og hen til en dør som låses op af en, som har fået besked fra billetlugen. Der er en elevator inde i biografen, hvor man kan komme op på 8. etage. Antal elevatorer: 2.
Toiletter: Klasse 5. Toilet nr. 1 på 6.etage er der 2 døre som går udad. Kat. 5. Toilet nr. 2 på 8.etage er der 2 døre, en udad og en indad. Kat. 4. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 5.
Kørestolspladser: Klasse 5. Der er kørestolspladser i alle 8 sale, 2 i hver undtagen i sal 4 hvor der er 1. I sal 1, 3 og 4 er kørestolspladserne bagerst i salen, forest i de øvrige. Der er en oversigt over kørestolspladser ved billetlugen. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 15.

Kommentarer
Lars Hermansen (18-09-2005): Jeg synes, at biografen er utrolig dårligt indrettet af en ny biograf. Kun tre ud af otte sale har pladser bagest i salen. D. 18/9 2005, Lars Hermansen.
Marianne Lindum (06-08-2009): Informationen ovenfor er forkert. Jeg var i sal 6 i går, hvor der ikke er kørestolepladser. Der er ganske vist kørestoleadgang helt forrest i salen, men kan man ikke flytte sig til en almindelig stol på forreste række, må man sidde i et hjørne eller endnu tættere på lærredet, end man i forvejen er tvunget til, når mån ikke kan komme op i salen. Var der nogen, der tænkte "hold i nakken"?

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark