Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Aarhus Nord Camping
Randersvej 400, Lisbjerg, 8200 Århus N, tlf. 86231133, info@aarhusnord.dk. Campingplads. Åbningstider: 01.01. - 31.12.. Tilgængelighedsgennemsnit: 2.71. Inspiceret den 03-09-2004 af Jesper R. Hansen.
Beskrivelse: Delvist kørestolsegnet plads, men ikke hytterne.
Parkering: Klasse 3. Man kan køre med bilen helt ind på campingpladsen og holde på græsset ved siden af sin campingvogn, eller man kan parkere på en gæste-p-plads belagt med fliser.
Adgang: Klasse 2. 10-12 cm trin op til indskrivningen/købmanden.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Klasse 3 bakke ned til selve pladsen og klasse tre rampe op til toiletter. 10 cm trin ind til køkken, vaskerum og cafeteria. 4 cm trin ind til tv/billard-stue. Niveaufrit ind til handicaptoilet.
Toiletter: Klasse 3. Handicaptoilettets dør er 77 cm bred. Vendediameter 150 cm. Fri plads ved siden af wc 140 cm. Wc-højde 44 cm. Ingen armstøtter. Håndvask kan ikke nås fra wc. Desuden et herre- og dametoilet med samme pladsforhold, dog ikke ved siden af wc'et.
Indretning: Klasse 4. Der er begrænset plads i cafeteriet og i tv-stuen, til gengæld var der meget få gæster, der benyttede disse faciliteter.
Bad: Klasse 3. På handicaptoilettet/badet var der en 55 cm høj bænk, som kunne flyttes og anvendes som brusebænk. Håndbruser. Kortlæser til at betale og starte for vandet var placeret 137 cm over gulvet. På Herre- og dametoilettet/badet var der klasse 2 bade pga. badekabiner, men ellers de samme pladsforhold. Antal klasse fem til tre bade: 1.
Værelse med seng: Klasse 1. Hytterne på campingpladsen var uanvendelige for kørestolsbrugere, da der var trin på 15-20 cm ind i disse og dørene var kun 60 cm brede. I de små hytter ville det desuden ikke være muligt at vende inden for pga. faste møbler.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark