Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
H.C. Andersens Hus (Hans Christian Andersen Museum)
Bangs Boder 29, 5000 Odense C, tlf. 65 51 46 01, museum@odense.dk. Museum. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.80. Gratis adgang for hjælpere. Kørestol kan lånes. Inspiceret den 05-10-2004 af Eva Glistrup.
Beskrivelse: Museet omfatter det gamle gule hus, hvor H.C. Andersen blev født. På bagsiden af huset har man i 2004 bygget et moderne museum om digterens liv og tid. Man kan i sin kørestol køre direkte fra den nye del af komplekset ind i de små stuer i det gule hus.
Vurdering: Fin tilgængelighed. Museet kan besøges i kørestol med fuldt udbytte.
Parkering: Klasse 1. Brosten overalt i området, og mange steder er de toppede. Der er dog 2 paralelle kørestriber lige foran museet og ud til Thomas B. Thriges Gade. Hvis du skal parkere vil jeg foreslå Fisketorvet på den anden side af Thomas B. Thriges Gade. Der er 2 handicappladser og et par hundrede m til museets indgang. Hvis du i stedet parkerer ved hotel H.C.Andersen eller ved Carl Nielsen museet skal du over rigtig mange brosten - uden kørestriber. Der er mulighed for afsætning af passagerer i Bangs Boder ca 50 m fra indgangen, men der kan man ikke parkere.
Adgang: Klasse 5. Niveaufri indgang med automatiske døre.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Det meste af museet er i stueetagen, hvor der er fint at komme rundt. Man kører direkte fra den nye del af komplekset ind i de små stuer i det gamle gule hus, hvor H.C. Andersen blev født. I det gamle hus er der dørtrin op til 4,5 cm, og til det inderste rum er døråbningen for smal. I den nye del er der kørestolselevatorer til en mindre underetage (140 x 110 cm, max. vægt 400 kg). Antal elevatorer: 2.
Toiletter: Klasse 5. Det bedste toilet er i stueetagen ved hvilerummet. Antal klasse fem og fire toiletter: 3.
Indretning: Klasse 5.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark