Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Musée du Louvre
Pyramide - Cour Napoléon, 75001 Paris, tlf. +33 1 40 20 59 90, handicap@louvre.fr. Museum. Åbningstider: Man til søn: 9-18, ons og fre: åbent til 21.45, tirs: lukket. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.60. Gratis adgang for hjælpere. Inspiceret den 20-10-2004 af Christian Illum.
Beskrivelse: Musée du Louvre indeholder fransk og udenlandsk kunst fra tiden frem til ca. midt i det 19. århundrede. Blandt andet antikke græske skulpturer, Da Vincis Mona Lisa og meget mere.
Vurdering: Museet er meget stort - her er noget for enhver smag. Til gengæld er det nærmest umuligt at nå alt hele på en dag. Læg evt. en plan på forhånd ved hjælp af hjemmesiden. Der er gratis adgang for handicappede og en ledsager. Personalet er meget hjælpsomt, for eksempel til at bane vej gennem hoben af tilskuere foran Mona Lisa.
Parkering: Klasse 1. Bedste mulighed er rue de Rivoli.
Adgang: Klasse 5. Niveaufri adgang gennem "pyramiden" på pladsen mellem de to fløje. Museumspersonalet viser vej forbi den næsten altid lange kø. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Museet er meget stort og indeholder et uvist antal elevatorer og lifte, der tilsammen gør alle sale tilgængelige. Visse steder er det dog nødvendigt at tage omveje via andre etager for at nå bestemte sale. Skiltingen i elevatorerne er ikke altid gennemskuelig med henblik på dette, hvorfor det er stærkt tilrådeligt at få fat i det særlige tilgængelighedskort i receptionen.
Toiletter: Klasse 3. Der er flere toiletter rundt omkring i bygningerne - de bedste er nok dem i indgangspartiet, hvor dørene dog vender indad og således begrænser pladsen. Håndvask i toiletrummet, men kan ikke nås fra toilettet.
Indretning: Klasse 5. Skranken ved informationen er ca. 90 cm høj og foldere mm. lette at nå.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark