Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Hvalpsund Færgekro
Sundvej 87, Hvalpsund, 9640 Farsø, tlf. 98 63 86 00. Restaurant. Tilgængelighedsgennemsnit: 2.80. Inspiceret den 15-05-2005 af Eva Glistrup.
Beskrivelse: Restaurant, cafe og selskabslokale. Der er også værelser, som jeg ikke har set, men efter hvad jeg har hørt er de ikke egnede.
Vurdering: Lækkert spisested, men lidt halvdyrt, der er dog også retter, som er til under 100 kr.
Parkering: Klasse 3.
Adgang: Klasse 3. Der er god rampe til udendørs overdækket terrasse og et trin på et par cm til den hyggelige indendørs cafe. Til restauranten og toiletterne er der en meget, meget stejl flisebelagt rampe, stigning ca 27 cm pr m !
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Hvis man kan komme ned ad den stejle rampe til restauranten er der kun dørtrin på 2-3 cm mellem restaurantens forskellige rum og til selskabslokale. Man kan ikke komme fra cafeen direkte til restauranten, da der er trappe.
Toiletter: Klasse 1. Der er 3 store toiletter, hvor der er plads til kørestol. Det største er ved restauranten, de 2 andre er ved selskabslokalet. Døråbninger 77 cm, ingen armstøtter. Men man skal ned ad den meget stejle rampe, for at komme frem til toiletterne. Så hvis man kommer fra terrassen/cafeen, er det nemmere at benytte handicaptoilettet på havnen ca 100 m væk.
Indretning: Klasse 4. Fin plads. Bordene på terrassen er ok, jeg har ikke prøvet de andre.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark