Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Restaurant Møllehuset
Skovalléen 45, 9900 Frederikshavn, tlf. 98 43 44 00. Restaurant. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.00. Inspiceret den 20-09-2005 af Eva Glistrup.
Beskrivelse: Restaurant og selskabslokaler i smukke omgivelser i skoven. God mad. Stedet er ombygget i 2005.
Vurdering: Møllehuset består af en gammel del med restaurant og bar og en ny del med restaurant og selskslokaler. Der er 2 meget høje trin mellem den gamle og den nye del. Det nye har bedst tilgængelighed. TILFØJELSE MAJ 2006: DER ER LAVET RAMPE VED DE 2 TRIN MELLEM DEN GAMLE OG DEN NYE DEL, MEN JEG HAR IKKE PRØVET DEN ENDNU .
Parkering: Klasse 3. Alm. parkering på asfalt. Der mangler opkørsel fra parkeringspladsen til hovedindgangen i den nye del (kantsten 9 cm), men det er muligt at køre ad træterrassen bag om bygningen og ind ad en anden indgang, hvor der er et skråt trin på 6 cm.
Adgang: Klasse 3. I den nye afdeling er der ved begge indgange et skråt trin, ved hovedindgangen (den med kantstenen) er det 5 cm, ved indgangen fra terrassen er det 6 cm. Ved indgangen til den gamle afdeling er der først et trin på 12 cm og derefter et dørtrin på 6 cm. Der er som nævnt 2 meget høje trin mellem den gamle og den nye del, så man skal vælge indgang efter hvilken del man vil være i.TILFØJELSE MAJ 2006: DER ER LAVET RAMPE VED DE 2 TRIN MELLEM DEN GAMLE OG DEN NYE DEL, MEN JEG HAR IKKE PRØVET DEN ENDNU.
Indre niveauforskelle: Klasse 1. Der er 2 meget høje trin mellem den gamle og den nye del.TILFØJELSE MAJ 2006: DER ER LAVET RAMPE VED DE 2 TRIN MELLEM DEN GAMLE OG DEN NYE DEL, MEN JEG HAR IKKE PRØVET DEN ENDNU Snæver trappe til lille whiskykælder. Det er bedst at holde sig i den nye del, hvor der er niveaufrit uden dørtrin.
Toiletter: Klasse 4. I den nye del er der handicaptoilet. Døren åbner indad, men rummet er meget stort, så der er plads til en stor elstol. God plads ved siden af wc (87 cm). Men wc er for lavt (41 cm), kun 1 armstøtte og man kan ikke nå vask fra wc. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 4. Gode forhold i den nye del.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark