Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Valhalla
Åboulevarden 35, 8000 Århus C, tlf. 86132747, info@valhalla-aarhus.dk. Restaurant. Åbningstider: Se hjemmeside. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.40. Inspiceret den 04-10-2005 af Carsten2.
Beskrivelse: Stort sted i flere niveauer. Engang GlazzHuset. Lyst og indbydende.
Vurdering: Rart sted med normale priser.
Parkering: Klasse 4. Der er ingen parkering i nærheden på Åboulevarden men fine pladser ved Fiskergade, der ligger parelelt med Åboulevarden. Antal klasse fem og fire båse: 3.
Adgang: Klasse 5. 2 indgange i mellemste niveau og 1 indgang ved udendørs elevator som også gir adgang til øverste og nederste niveau. Antal klasse fem til tre indgange: 3.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Den ene fungerer fra det mellemste op til det øverste niveau. Klasse 3. Den anden fungerer i alle niveauer. Klasse 4, på trods af at elevatoren er lidt beskidt og betjæningspanelet sidder i hjørnet. Antal elevatorer: 2.
Toiletter: Klasse 5. Fint regulært toilet i kld. Dog står der et pudslebord med hjul der skal fjernes for at kl. 5 opfyldes. Den ene armstytte er defekt. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 4. God plads over det meste. Lidt trængt når man tager elevatoren fra det mellemste til der øverste niveau. Nogle af bordene har kun ca. 65 cm. under. Dog er der udtræk.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark