Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Århus Stiftstidende
Banegårdspladsen 11, 8000 Århus C, tlf. 8740 1010, red@stiften.dk. Butik. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.80. Gratis adgang for hjælpere. Inspiceret den 06-03-2006 af Tor Martin Mandrup-Møller.
Beskrivelse: Avisens ny redaktionsbygning.Gode plads forhold og indgangsdøre er dobbelte. Ved brug af elevator skal man ud i det fri og ind ad en anden opgang.Café Stiften ligger i samme bygning.
Parkering: Klasse 5. Lige ud foran døren. Antal klasse fem og fire båse: 1.
Adgang: Klasse 5. Indgangsdørene er udadgående og kan blive dobbelte.Skal skubbes op. Nemt at komme rundt i hele bygningen, men kun i følge med ansat, da der skal bruges sikkerhedskort. Gode elevator forhold til hele bygningen. Dør bredde 88cm og dybde 220cm. Kan kun bruges i følge med ansat (sikkerheds kort). Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Der er 8 etager, som alle er niveaufrie, og der er en god elevator imellem.1. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 5. Ved receptionen er der et klasse 5 toilet, dog med dør indad, men der er 150cm fra dørkant til wc.Der er også gode toiletter på de andre etager, men uden armstøtter. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 5. Skranken i receptionen er 105 cm høj.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark