Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
BioCity
Skt. Knuds Torv 15, 8000 Århus C, tlf. 70 13 12 11. Biograf. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.83. Inspiceret den 31-07-2002 af Jesper R. Hansen.
Beskrivelse: Moderne biograf tæt ved Hovedbanegården og strøget. Mindst ni biografsale, som alle er tilgængelige for kørestolsbrugere. Café, slikkiosk og bar.
Vurdering: Behagelig indretning.
Parkering: Klasse 2. Der er almindelig kanstensparkering langs Nybanegårdsgade, hvor der også er indkørsel til et P-hus. På Banegårdspladsen over 100 meter fra indgangen, er der en bås til handicap-kassebil. Endelig er der mere end 100 meter fra indgangen to båse til handicappersonbiler på Rosenkrantzgade oppe ved hjørnet til Ryesgade.
Adgang: Klasse 5. Indgang gennem to døre i glasfacaden. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. I stueetagen ved indgangen findes kun billetsalget. For at komme ned i kælderen til caféen, kiosken, biografsalene og toiletterne, skal man bede personalet låse elevatoren op, så man kan køre ned. Og det samme når man skal op igen, for at komme ud. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 5. Der er et delvist kørestolsegnet toilet ved caféen, og et kørestolsegnet toilet til den ene side inde ved biografsalene. Begge toiletter er i kælderniveau. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 4. God plads i caféen. Der kan måske være problemer med at komme rundt i kiosken.
Kørestolspladser: Klasse 4. Der er en kørestolsplads i Sal 8 ud til sidegangen, og formentlig også en i hver af de andre biografsale. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 9.

Kommentarer
Tor Martin Mandrup-Møller (10-09-2004): Kørestolspladser i salene: Sal 1: 2 pld. Sal 2 til sal 8: 1 pld. i hver. Der er ingen pladser i sal 9. Da jeg synes det er en mere rigtig måde at angive pladser i biograferne.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark