Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Tortworth Court Four Pillars Hotel
Wotten-under-Edge, South Gloucestershire, GL12 8HH Tortworth, tlf. +44 1 454 26 3000, tortworth@four-pillars.co.uk. Hotel. Åbningstider: Hele Året. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.14. Inspiceret den 18-04-2007 af Niels Balle.
Beskrivelse: Four Pillars Hotel er en kæde af hoteller i UK. De har det til fælles at de alle har en speciel historie - feks at det er en renoveret gammel middelalderborg.
Vurdering: Hotellet er af meget høj standard. Her findes 2 restauranter samt bar - alle indrettet i hyggelige omgivelser. Hotellet har ppol, sauna samt wellness. Hotellet er omgivet af en kæmpe 30 acres park med gode stier. Værelserne er enten i hovedbygningen eller i sidefløjene. Man kan komme rundt overalt i kørestol. Området Gloucestershire er et utrolig smukt område af England og vejret er så regl OK idet det ligger langt syd på. Bristol ligger blot 20 min væk hvorimod London nås på 2½ time i bil.
Parkering: Klasse 5. Lige foran indgangen til receptionen. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 5. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 5.
Toiletter: Klasse 4. Der er handicaptoilet i receptions og bar området. På værelset er der ligeledes handicap toilet Man kan nå håndvasken fra toilettet. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 5.
Kørestolspladser: Klasse 5. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 10.
Bad: Klasse 1. Stort badeværelse men desværre med badekar. Har en dialog med management om at fjerne badekar idet hotelklet så vil kunne tilbyde et ret godt handicapværelse.
Værelse med seng: Klasse 4. Antal klasse fem til tre værelser: 2.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark