Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Hotel Alma
Rue des Eperonniers 42-44 Spoormarkerstraat, xxxx Bruxelles, tlf. 003222193119, info@almahotel.be. Hotel. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.29. Inspiceret den 04-10-2007 af stig langvad.
Beskrivelse: Det er et rimeligt hotel. Det er placeret midt i Bruxelles. Det er et godt bud på et sted at overnatte, hvis man er kørestolsbrugere.
Vurdering: Det minder meget om et almindeligt koncept hotel. Der er ingen luksus. Man kan kun købe morgenmad. Den er i orden. Morgenmaden er ikke ekstravagant.
Parkering: Klasse 1. Der er parkeringsplads 50 meter fra hotellet. De er ikke testet. Der er meget vanskeligt tilgængeligt med parkeringspladser i centrum af Bruxelles. Der er nogle få stykker, men de er ofte optaget. Det anbefales ikke at medtage bil. Der er meget trafik. Der er mulighed for at køre i taxa. Man kan køre i en ombygget VW Caddy til rimelige penge.
Adgang: Klasse 5. Indgangen sker fra en meget stille gade. Fortovet er ikke helt så bredt, som det burde være. Men der er bestemt gode adgangsforhold. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Den ene er for lille til en elektrisk kørestol. Den anden er god. Antal elevatorer: 2.
Toiletter: Klasse 5. Der er et i stueetagen. Det er ganske udmærket. Der er ikke to armstøtter, men derimod greb på væggen. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 5. Der er generelt god plads.
Kørestolspladser: Klasse 5. Der er god plads i det lokale, hvor man spiser morgenmad. Der er ikke plads til en mere end to til tre kørestol. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 3.
Bad: Klasse 5. Der er gode pladsforhold. Der mangler en rigtig god badestol. Der er et lille sæde, som er monteret på væggen. Der er et greb på væggen. Det er bestemt et ganske udmærket badeværelse med toilet. Antal klasse fem til tre bade: 1.
Værelse med seng: Klasse 5. Det er muligt, at der er mere end et værelse, som er egnet til kørestolsbrugere. Der er god plads på værelse. Det er bestemt et af de bedre værelser, jeg har mødt. Antal klasse fem til tre værelser: 1.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark