Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Musikhusets nye del
Thomas Jensens Allé 2, 8000 Århus C, tlf. 89 40 40 40. Musiksted. Åbningstider: 11.00 til 21.00. Tilgængelighedsgennemsnit: 5.00. Gratis adgang for hjælpere. Kørestol kan lånes. Inspiceret den 30-01-2008 af Carsten2.
Beskrivelse: Se www.musikhusetaarhus.dk.
Vurdering: Se www.musikhusetaarhus.dk Se også www.godadgang.dk.
Parkering: Klasse 5. Der findes både invalide parkering foran og nu bag ved den nye indgang. Antal klasse fem og fire båse: 5.
Adgang: Klasse 5. Der er specialle døråbner for kørestolsbrugere. Antal klasse fem til tre indgange: 6.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. Elevator skal bruges til både den gamle del af musik huset hvor der er adgang til de 3 niveauer. Men osse i den nye del med ialt 5 niveauer. Der er en lille åben elevator midt i den nye del (trappelift). Den måler ca. 1m. i bredden og 1,65m. i længden. Der er derefter adgang, via elevator, til resten af koncertsalene på alle niveauer.
Toiletter: Klasse 5. Der er en sponsoraftale med Pressalit som monterer toiletter som er yderst handicapvenlige. Der er 2 handicaptoiletter på hver etage. Antal klasse fem og fire toiletter: 10.
Indretning: Klasse 5. God plads over alt. Skranken med billetsalg kan sænkes i højden så der opstår øjenkonkakt med kunden i kørestol.
Kørestolspladser: Klasse 5. Der er kommet nye sale med dertil indrettet kørestolspladser. I den store er der op til 12 pladser og evt mulighed for flere. Der er monteret teleslynge i koncertsalene for svagthørende. Og der er for de svagt seende et udstyr der hedder "Tagarno" som giver mulighed for at styre et kamera selv med medfølgende skærm og en anden skærm med sætliste. Se evt. rådmandens vurdering på hjemmesiden... Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 12.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark