Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Clan Cottages
Dalnabreac - Kilmore By Oban, PA34 4XU Argyll, tlf. +441631770372, info@clancottages.com. Feriebolig. Åbningstider: Hele Året. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.29. Kørestol kan lånes. Inspiceret den 19-08-2008 af Stephan Jensen.
Beskrivelse: Feriehytte ca.6km fra Oban. "The MacDonald" er indrettet til kørestolsbrugere.
Vurdering: Meget dejlig feriehytte i skøn natur. Dejlig miljø og venlige/hjælpsomme udlejere. Meget høj standart. Div. Hjælpemidler kan lejes gennem firma i Oban.
Parkering: Klasse 3. P-mulighed lige ved hytten. Underlag: stampede skærver.
Adgang: Klasse 5. Fliser til hoveddør og til Hyttens træ terrasse(på 2 sider). Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. Hytten er i 1-plan.
Toiletter: Klasse 4. OBS: Det store badeværelse, som er i forbindelse med det store soveværelse, vil blive ombygget i efteråret 2008- så det opfylder klasse 5. Derudover et der et lille kørestolsegnet toilet/badeværelse, som med lidt besvær også kan bruges af en el-kørestolsbruger. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 5. En godt indrettet hytte.
Bad: Klasse 4. OBS: Det store badeværelse, som er i forbindelse med det store soveværelse. Vil blive ombygget i efteråret 2008- så det opfylder klasse 5. Derudover et der et lille kørestolsegnet toilet/badeværelse, som med lidt besvær også kan bruges af en el-kørestolsbruger(klasse 2). Antal klasse fem til tre bade: 1.
Værelse med seng: Klasse 4. Der er 2 soveværelser, som begge kan bruges af personer i el-kørestole. Det ene er et klasse 4 soveværelse og det andet er et klasse 2 soveværelse. Antal klasse fem til tre værelser: 1.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark