Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Odense Congress Center A/S
Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ, tlf. 65560100. Hotel. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.14. Inspiceret den 24-10-2002 af Thomas Leonard Gertz.
Beskrivelse: Hotel, konferencecenter, messe/udstilling og restaurant.
Parkering: Klasse 5. Der er 2 kl. 5 båse lige ved indgang, derudover er der stor alm. p-plads 50-100 fra indgang, det hele på asfalt og fliser. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 5. Automatiske døre. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Lille elevator 1,1 m x 1,4 m. Gulvtæpper på værelsesgangene, der er bløde at køre på, klinker i stueplan. Antal elevatorer: 2.
Toiletter: Klasse 4. Toiletter i kælderetage, på gangene til værelser på 1., 2. og 3. etage, alle med lavt WC (40cm), 2 armstøtter og hjørneløsning, god plads på den ene side af WC, men ingen plads til evt. hjælper på den anden side, vask kan nås siddende på WC. I stueplan er der toilet ved restaurant, uden armstøtter. Antal klasse fem og fire toiletter: 4.
Indretning: Klasse 4. Skranke i reception i ståhøjde ellers generelt god plads.
Bad: Klasse 4. WC på værelser er 48 cm højt, 2 armstøtter og håndbruser lige ved siden af. Spørg efter badestol. Trin mellem værelse og bad er ca. 8 cm højt og der er en skrå metalplade med en hældning 1:1, det svarer til en stejl opkørsel ved en høj fortovskant. Antal klasse fem til tre bade: 4.
Værelse med seng: Klasse 4. Alle møbler kan flyttes, så der kan skabes den plads man ønsker, sengene kan klodes op til ønsket højde og der er plads under seng til lift. 2 af værelserne er suiter med mulighed for at hjælper kan sove i eget rum. Antal klasse fem til tre værelser: 4.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark