Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
cox orange
jomfru ane gade 23, 9000 Aalborg, tlf. 96 33 03 32, coxorange@stofanet.dk. Restaurant. Åbningstider: frokost- og aftenrestaurant. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.40. Inspiceret den 01-08-2009 af birgith broberg.
Beskrivelse: spisested i aalborgs restaurationsgade.
Vurdering: meget dejlig restaurant i den lidt prismæssige lidt pebrede ende. de har dog også gode tilbud, og man kan f.eks. få en god tilbudsmenu, der rummer 3 retter for 198,00. dejlige lokaler, god betjening og veltilberedt mad.
Parkering: Klasse 3. i vesterå - gade der ligger paralel med jomfru ane gade, der er en gågade - findes 2 invalidevognspladser. de er egnede både til udstigning fra siden og fra bagenden af bilen.
Adgang: Klasse 2. der er tale om en dobbeltdør, der kan åbnes så en bred stol/elkørestol kan komme ind. der er et lille dørtrin på omkring små 10 cm, men det er let at forcere.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. restauranten er delt i to niveauer. øverste del er helt niveaufri og der er god plads til at komme omkring.
Toiletter: Klasse 3. toilettet består af et mindre forrum og to mindre toiletter. det er muligt at komme ind på toiletterne med en manuel kørestol, men det er ikke muligt at lukke døren bag sig.
Indretning: Klasse 4. bordene er ikke store, men det kan fint lade sig gøre at komme til med kørestolen. og i øvrigt er betjeningen på stedet helt i top, og tjenerne meget hjælpsomme og imødekommende.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark