Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Fuglsang Ferie
Skattebøllevej 20, 5953 Tranekær, tlf. 62552505, info@fuglsang-ferie.dk. Feriebolig. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.43. Inspiceret den 03-08-2010 af Sif Holst.
Beskrivelse: Fuglsang ferie har 4 ferielejligheder på Langeland, hvoraf de to i stueetagen er tilgængelige. Billeder på hjemmesiden er ikke opdateret, især i forhold til tilgængeligheden hvor der er sket mange forbedringer.
Vurdering: Stedet er hyggeligt og et godt udgangspunkt for at se Langeland.
Parkering: Klasse 3. Der kan sættes af lige foran døren, men ejer foretrækker at bilen parkeres foran huset, afstand 30-50m på lidt ujævnt terræn.
Adgang: Klasse 3. Der er påsat en udestue, som man skal ind igennem. Udestue er af type som drivhus og derfor er der en mindre kant udefra ind i udestue og en lille niveauforskel fra udestuens gulv ind i lejligheden. Ejer overvejer at lægge fliser i udestuen i efteråret/vinteren 2010 og at etablere en lille rampe ind i udestuen. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. Der er niveaufrit og plads til at komme rundt.
Toiletter: Klasse 5. Et pr.ferielejlighed. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 5. Spisebord god bordhøjde og mulighed for at komme ind under køkkenbord.
Kørestolspladser: Klasse 5. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 6.
Bad: Klasse 5. Et badeværelse pr. ferielejlighed. Den ene ferielejlighed har klapsæde og armstøtter i bruseområdet, den anden har løs badestol og der vil blive opsat vandret barre (er indkøbt). Antal klasse fem til tre bade: 2.
Værelse med seng: Klasse 5. Der er frit under sengene og de kan evt. hæves yderligere vha. klodser hvis dette ønskes. 2 værelser i hver lejlighed. Antal klasse fem til tre værelser: 4.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark