Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Adagio Access Brussels Europe
12 rue de l'industrie, 1000 Bruxelles, tlf. 0032(0)22741780, h8602@adagio-city.com. Hotel. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.71. Inspiceret den 18-06-2014 af Sif Holst.
Beskrivelse: 1-værelses lejligheder med mini køkken faciliteter midt i Bruxelles EU-kvarter. Ingen bar eller restaurant (kun automat med diverse med og drikke) på stedet (de serverer dog morgenmad) og alt lukker tidligt i kvarteret. Nærmeste spisesteder Place Luxembourg med dårlig tilgængelighed med mindre det er vejr til at spise ude.
Vurdering: Billigt (i fht. Bruxelles-priser). Ingen luksus, men der er det der skal være. Imødekommende personale men de kan ikke garantere et handicap værelse (der er dog altid et ledigt).
Parkering: Klasse 2. Ingen parkeringspladser ved hotellet men der er offentligt handicapparkeringspladser i områder, bl.a. på Square de Meeus .
Adgang: Klasse 5. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. Tunge døre ind til værelserne.
Toiletter: Klasse 4. Klasse 5 toilet(bad) på alle handicapværelser bortset fra at vaske ikke kan nås fra toilet og man kan ikke komme under vasken. Klasse 4 toilet i lobbyen. Antal klasse fem og fire toiletter: 7.
Indretning: Klasse 5.
Bad: Klasse 1. Badekar med håndbruser og greb på klasse 4(5) toilet. Intet afløb i gulv.
Værelse med seng: Klasse 4. Klasse 5 værelse med 20 cm frihøjde under seng, men ikke eleverbar seng. Antal klasse fem til tre værelser: 6.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark