Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Århus C, tlf. 89 40 92 00, dokk1-hovedbiblioteket@aarhus.dk. Offentlig institution. Åbningstider: 08-22. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.20. Gratis adgang for hjælpere. Inspiceret den 22-01-2016 af Thomas Arpe.
Beskrivelse: Dok 1 er en ny bygning der er mange muligheder der er borger servise og biblotek, cafe, studio rom projekt rom og meget meget mere det er et besøg værd der er nogle enkle fejl hvis man er kørestol bruger men det er synd for det nye byggeri i aarhus.
Vurdering: Intet.
Parkering: Klasse 3. Der er gode pakerings muligheder hvis man har en bus med et gyldigt invalid skilt hvis man har en amenlig person bil så skal den ind i pakerings anlæget som er fuld automatisk og der er god tid til at komme ud af bilen før elevator kører din bil ned i kælderen .
Adgang: Klasse 5. 3 elevatorer! Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Antal elevatorer: 3.
Toiletter: Klasse 5. Toiletterne er fine men der er lidt problemer med dørene nogle af dørene er for tunge og håndtaget sider faktisk over låsen det vil sige man har problemer med at låse det er god plads ude på toilettet og oven på ved lege rummet er der et toilet med loft lift og mulighed for bad . Antal klasse fem og fire toiletter: 4.
Indretning: Klasse 4. hvis man er studerende og sidder i en køre stol kan det være et problem at komme under bordne hvor computerne er .
Kørestolspladser: Klasse 5. der er ikke speciel kørestol plads men der er 3 store sale hvor stolene kan rykkes . Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 5.
Bad: Klasse 5. Antal klasse fem til tre bade: 1.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark