Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Biocity - Odense
Østre Stationsvej 27, 5000 Odense C. Biograf. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.00. Inspiceret den 20-12-2000 af Thomas Leonard Gertz.
Beskrivelse: Biograf med 9 sale.
Vurdering: Rigtig biograf m. egen cafe og kæmpe slikbutik.
Parkering: Klasse 5. 3 Handicap-p-pladser på plads overfor elevatorindgang ved Taxa-holdeplads i Dannebrogsgade. Biler under 2 meters højde kan parkere på 2 pladser i P-huset på 2. sal, som er samme etage som billetsalg til bio. Antal klasse fem og fire båse: 5.
Adgang: Klasse 4. Biografen er beliggende i Banegårdscenteret med billetsalg på 2. sal. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Man skal følges til elevator for at komme til kiosk og cafe på 3. sal og igen for at komme med elevator til 4. sal, hvor salene. Til sal 1 er der niveaufri adgang, til salene 2 - 9 skal der bruges trappelift, der max. kan løfte 190 kg. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 4. Toiletterne har alle de typiske fejl m. kun 1 armstøtte, spejl i ståhøjde osv. Antal klasse fem og fire toiletter: 4.
Indretning: Klasse 4. God plads til at manøvrere alle steder. Billetsalg er næsten i god kørestolshøjde. Slikhylder fra gulv til loft, kræver næsten en stige for de fleste. Bar i høj stå-højde.
Kørestolspladser: Klasse 4. Der er ikke særlige pladser, men på den række man kommer ind i salene på, er der plads til kørestole foran stolene, ved en stol i hver sal ved siden af og der er plads til at man kan forflytte sig over i de gode stole med højt ryglæn (hvis man kan forflytte sig selv). I sal 1 er der 28 pladser på rækken, i de andre mindre sale er der 4-5 pladser. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 50.

Kommentarer
Jesper R. Hansen (23-01-2003): Trappeliftene til sal 2-9 kan man ligesom elevatoren ikke selv betjene, det skal en ansat gøre, hvilket er noget begrænsende for bevægelsesfriheden.
Jesper R. Hansen (23-01-2003): Man kan ikke nå håndvasken fra fra wc'et på handicaptoilettet bag salene.
Thomas Leonard Gertz (21-01-2010): Elevatoren virker ikke og liftene til salene er ved at være slidt helt ned, så der er kun adgang til at sidde foran første række og kun til nogle af salene.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark