Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Odense Banegård Center
Østre Stationsvej, 5000 Odense C. Station. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.60. Inspiceret den 13-02-2002 af Thomas Leonard Gertz.
Beskrivelse: Banegård, busstation, bibliotek, spisesteder, kiosker, butikker og biograf i samme kompleks.
Vurdering: Stort og rodet, men det hele er indendørs.
Parkering: Klasse 5. 2 p-båse i P-hus på 2. sal lige ved indgang, max. højde i P-hus 2,0 m. 3 p-båse nede på jorden ved siden af taxi-holdebanen lige ved elevator. P-pladserne ligger i Dannebrogsgade. Antal klasse fem og fire båse: 5.
Adgang: Klasse 5. Antal klasse fem til tre indgange: 5.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Bygningen er i flere etager m. rulletrapper og elevator til alle etager. Antal elevatorer: 5.
Toiletter: Klasse 4. Selve banegården har toilet i kælderen, som man kommer til med elevatoren ud mod Østre Stationsvej og på 2. sal i den modsatte ende, der vender mod Dannebrogsgade og P-hus. Ingen af toiletterne er gode, der er kun en armstøtte, vand kan ikke nås fra WC, spejl sidder for højt. Der er også toiletter i nogle af spisestederne, biografen og biblioteket. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 5. Selve banegården er med god plads, nogle af butikkerne er snævre at komme rundt i.

Kommentarer
Jesper R. Hansen (23-01-2003): Til handicaptoilettet på 2. sal koster det 2 kr. at komme ind. Der er 90 cm fri plads ved siden af wc'et, som er 49 cm højt. Armstøtten sidder på den forkerte side af wc'et.
SØREN VOIGT JENSEN (12-03-2008): ER 70, MILD RYGERLUNGEPATIENT, RYGOPERERET FEB. 08, MED TOG FRA KASTRUP 19.40 MAR.05. ER LANGSOM GÅENDE, HAVDE KUFFERT OG HÅNDBAGAGE, NÅEDE IK- KE RULLETRAPPE, ELEVATOR VAR LÅST, STOD I 45 MIN. I BIDENDE KULDE/BLÆST OG VENTEDE PÅ HJÆLP - HAV- DE KONTAKT TIL PERSON PÅ KONTOR (IKKE DSB ANSAT) DER LOVEDE ASSISTANCE - KOM FØRST OP, DA NYT TOG ANKOM OG DSB-ANSAT FIK LÅST ELEVATOR OP - MEN NU VILLE DØREN IKKE LUKKE ALT FOR DÅRLIGT, ODENSE blackwillow@mail.dk Søren Voigt Jensen, Åsumvej 223, 5240 NØ.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark