Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Hotel Schanzenstern
Bartelsstrasse 12, 20357 Hamborg, tlf. 0049 0404398441, info@schanzenstern.de. Overnatning. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.86. Inspiceret den 12-04-2002 af Bente Ovesen.
Beskrivelse: Hotel med i hvert fald et kørestolsegnet værelse til fire personer, - muligvis har de flere. 20 minutters gang fra centrum. Værelset befinder sig på 4. etage. Elevatoren er 90 cm bred og 115 cm dyb. Der er en økologisk restaurant i stueetagen, hvor morgenmaden indtages. Døren ind til restauranten er meget tung, men der er ingen trin. Der er brusebad med fastmonteret brusestol og håndvask på værelset. Toilet på gangen. Toilettet er ikke forhøjet, men der er bøjle i væggen som man kan støde fra på. Der er ca. 1 meter fra toilettet til håndvasken. Værelset koster 60 Euro uden morgenmad og 72 Euro med morgenmad for en overnatning uanset hvor mange man er.
Vurdering: Et glimrende sted i forhold til beliggenhed, handicapegnethed, pris og atmosfære. Der er hverken bar eller fjernsyn på værelset, men er man kommet til Hamborg for at opleve byen og kun bruger værelset til overnatning er det det fint sted at bo. Morgenmaden - og maden i øvrigt - i restauranten er ganske glimrende. Hotellet som sådan er beliggende i et kvarter med mange cafeer, take aways og specialforretninger.
Parkering: Klasse 4. Har ikke målt parkeringspladsernes længde og bredde, og kan derfor ikke svare på om de er egnede for kassebiler. Iøvrigt er det nye EU-invalidevognsskilt et must, da der er parkeringsvagter overalt, og da man risikerer at vognen slæbes væk, hvis man ikke har det rette skilt, eller hvis man har glemt at lægge det synligt. Det kan blive virkelig dyrt at få bilen igen. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 5. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 4. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 3. Er ikke målt.
Bad: Klasse 4. Antal klasse fem til tre bade: 1.
Værelse med seng: Klasse 4. Antal klasse fem til tre værelser: 1.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark