Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Café Lars Nørgård
Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K, tlf. 33 74 86 65. Café. Åbningstider: dagtimerne, længere åbent onsdag, mandag lukket. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.60. Kørestol kan lånes. Inspiceret den 22-02-2005 af Eva Glistrup.
Beskrivelse: FREM TIL EFTERÅRET 2006 ER HELE DEN GAMLE BYGNING INCL. KØRESTOLSELEVATOREN LUKKET PGA. BRANDSIKRING. I DENNE PERIODE ER DER KUN ADGANG TIL DEN NYE BYGNING AD EN STI GENNEM ØSTRE ANLÆG. CAFEEN ER MIDLERTIDIGT FLYTTET TIL DEN NYE BYGNING, HVOR DER KUN ER ADGANG MED BILLET OG INGEN VARM MAD.
Vurdering: (Lækker cafe/restaurant ved siden af forhallen i Statens Museum for Kunst (se dette). Man skal ikke købe billet til museet for at besøge cafeen. Caferetter eller kaffe og kage).
Parkering: Klasse 1. FREM TIL EFTERÅRET 2006 SE STATENS MUSEUM FOR KUNST (Der er 2 handicappladser på Øster Voldgade ud for indgangen til museet, udstigning til venstre er mod befærdet vej, den bageste plads er egnet ved udstigning bagtil. Desuden er der 4 handicapparkerings-pladser helt fremme ved hovedtrappen med indkørsel fra Øster Voldgade, hvor der er en knap for åbning som man kan nå fra førersædet. Når man skal ud igen er det smart at lave en aftale med personalet inden man forlader museet, for ellers skal man ud af bilen for at nå knappen. ).
Adgang: Klasse 3. FREM TIL EFTERÅRET 2006 SE STATENS MUSEUM FOR KUNST (Der er ca 100 m ad let skrånende sti med fast belægning til indgangen. Kæmpestor god elevator til venstre for hovedtrappen til museet). Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 5.
Toiletter: Klasse 4. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 5.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark