Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Svendborg Bycenter
Centrumpladsen, 5700 Svendborg, tlf. 62 21 13 99, post@svendborg-bycenter.dk. Indkøbsområde. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.20. Inspiceret den 24-05-2002 af Eva Glistrup.
Beskrivelse: Indendørs butikscenter med 20 specialbutikker, cafe og Jensens Bøfhus (se dette).
Parkering: Klasse 5. Parkeringsplads på Centrumpladsen med 2 gode handicap-pladser. Også stor p-plads på taget, men her er handicappladserne for smalle. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 5. Fra Centrumpladsen er der automatiske døre. Antal klasse fem til tre indgange: 3.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Niveaufrit til alle butikker i stueetagen, stor elevator (140x165 cm) til p-plads og toilet på taget. Knapperne sidder for højt, op til 145 cm. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 3. På taget er der toiletter med særskilt indgang. Snavset handicaptoilet med bred døråbning (77 cm), god vendediameter (120 cm), god fri plads på højre side af wc (85 cm). Wc er lavt (41 cm), ingen armstøtter, men man kan godt nå vask fra wc.
Indretning: Klasse 5. Indretningen er forskellig i de forskellige butikker.

Kommentarer
Trøfel (15-10-2008): du har vist ikke været der på de sidste 8 år handicap pladserne er rigeligt store der kan meget nemt være en transit og således vi kan komme ud, og jeg har altid set rene toiletter så gider du fjerne det du har skrevet som ikke passer.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark