Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Hotel Svendborg
Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg, tlf. 62 21 17 00, booking@hotel-svendborg.dk. Hotel. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.14. Inspiceret den 23-05-2002 af Eva Glistrup.
Vurdering: Lækkert og særdeles kørestolsegnet hotel og konferencecenter midt i Svendborg. Dyrt. På hotellet ligger restaurant Krinsen (se denne).
Parkering: Klasse 5. Parkering på Centrumpladsen. Antal klasse fem og fire båse: 2.
Adgang: Klasse 4. God rampe ved hovedindgangen, niveaufri indgang fra bagsiden af bygningen ved konferencelokalerne. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Niveaufrit til reception, konferencelokaler og restaurant. 2 store elevatorer til etagerne, den bedste er den udvendige (185x140 cm), men kun den anden går til kælderen (130x115 cm). I begge elevatorer sidder knapperne lidt for højt. Antal elevatorer: 2.
Toiletter: Klasse 4. Ved konferencelokalerne er der et kæmpestort flot handicaptoilet, vendediameter 200 cm, 95 cm fri plads på begge sider af wc, som har god højde (48 cm) og 2 armstøtter, men man kan ikke nå vask fra wc. Der er også et handicaptoilet i kælderen med pæn vendediameter (140 cm), god plads på venstre side af wc (80 cm), wc er lidt lavt (45 cm), 2 armstøtter, man kan ikke nå vask fra wc. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 5.
Bad: Klasse 4. I den gamle del af hotellet er der 3 eller 4 værelser, som er indrettet til kørestolsbrugere. Badeværelserne har stor vendediameter (150 cm), wc i god højde (48 cm) og med 2 armstøtter. Lidt lav løs badestol (42 cm). Brusehjørne uden vægge men med kant i gulvet på 4 cm. Der er håndbruser, men den kan ikke nå til wc. Værelserne i den nye afdeling har for små badeværelser med brusekabine, så de duer ikke . Antal klasse fem til tre bade: 3.
Værelse med seng: Klasse 4. I den gamle del af hotellet er der 3 eller 4 store værelser, som er indrettet til kørestolsbrugere. God plads. Bed om at få sengen klodset op til 50 cm. I den nye afdeling er værelserne rimelige med løst inventar, så der kan skabes den plads man har behov for. Her har 2 af værelserne en dør indtil et mindre værelse ved siden af, så man kan have adskilt hjælperværelse eller børneværelse. Antal klasse fem til tre værelser: 3.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark