Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Metropol Århus
Tordenskjoldsgade 21, 8200 Århus N, tlf. 70 13 12 11, palads-aarhus@nordiskfilm.com. Biograf. Tilgængelighedsgennemsnit: 2.33. Inspiceret den 05-01-2003 af Jesper R. Hansen.
Beskrivelse: Desværre er der for kørestolsbrugere kun adgang til billetsalget og den store sal 1 i denne nyrenoverede biograf. Der er ikke adgang til hverken café, toiletter eller de andre sale og informationen om adgangsforholdene er ringe.
Parkering: Klasse 2. Almindelig kantstensparkering langs Tordenskjoldsgade. Meget optaget.
Adgang: Klasse 4. Niveaufri adgang til billetsalget. Niveaufri bagindgang til sal 1 via en lang og ret stejl omvej fra Niels Juels Gade, til venstre for hovedindgangen. Der er også adgang til sal 1 via baggården til højre for hovedindgangen, men her er der et trin på ca. 15 cm. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 1. Fra billetsalget ned til caféen, "bydelens hyggeligste", er der ca. ti trin og fra caféen op til sal 1 er der ca. 20 trin. Op til de øvrigre sale er der flere trin endnu. Toiletterne befinder sig antageligvis ved caféen. I Sal 1 er der kun adgang til række 8, pga. høje trin til de øvrige rækker. Antal elevatorer: 0.
Toiletter: Klasse 1. Ikke tilgængelige.
Indretning: Klasse 4.
Kørestolspladser: Klasse 2. Der er kun en kørestolsplads (sal 1, række 8, sæde 2) og seks sale (så vidt jeg kan vurdere), så det vægtede gennemsnit bliver (1*5+5*1)/6 = 1,67 ~ 2. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 1.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark