Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Badstuen, mødelokale Larsen
Østre Stationsvej 26, 5000 Odense C, tlf. 6613 4866, info@badstuen.dk. Kulturhus. Åbningstider: værksteder: man-tor 11-21, søn 11-16; mødelokaler: man-tor 9-22, søn 10-16. Tilgængelighedsgennemsnit: 2.40. Inspiceret den 19-01-2003 af Jesper R. Hansen.

Badstuen 5 min. fra Odense Banegård Badstuen 5 min. fra Odense Banegård

Beskrivelse: Badstuen er et værksteds- & kulturhus, der er indrettet i et gammelt badehus fra 1922. Desværre er kun to lokaler og et handicaptoilet delvist tilgængelige, herunder mødelokalet "Larsen" med plads til ca. 12 personer. Til resten af faciliteterne er der mange trapper. Leje af mødelokale, uanset størrelse, koster 20 kr. pr. påbegyndt time.
Parkering: Klasse 4. Handicapbås langs vejen. Antal klasse fem og fire båse: 1.
Adgang: Klasse 1. Den mest tilgængelige indgang er en sideindgang på højre side af huset (se billede), hvor der er et trin på 30 cm.
Indre niveauforskelle: Klasse 1. Fra sideindgangen kommer man via en stejl kl. tre rampe til et større bankolokale, hvorfra der via en anden stejl kl. tre rampe er adgang til handicaptoilettet. Fra bankolokalet er der via et trin på 10 cm adgang til et mindre mødelokale "Larsen". Antal elevatorer: 0.
Toiletter: Klasse 3. Vendediameter er kun 110 cm, da toilettet er depot for rengøringsvogne. Fri plads ved siden af wc på 77 cm. Håndvasken kan ikke nås fra wc'et, som er 44 cm højt. På den side af wc'et modsat den fri afstand er der en meget lav fastmonteret armstøtte og et håndtag på væggen.
Indretning: Klasse 3.
Kørestolspladser: Klasse 5. I såvel bankolokalet som "Larsen" er der løse stole, der opstilles til hvert arrangement. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 20.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark